Felfüggeszti olaszországi járatait a WizzAir

Március 10. és április 4. között Olaszországba induló minden járatát törölte a WizzAir, derült ki csütörtökön a légitársaság foglalási oldaláról.

Nem lehet jegyet foglalni ebben az időben Rómába, Bolognába, Cataniába, Nápolyba, Milánóba és Bariba sem. Ezekre a napokra a foglalási oldal azt jelzi, hogy nincs járat. Részletes tájékoztatást későbbre ígért a WizzAir - közölte az MTI.

Egyelőre nincs hivatalosan kimondva, de valószínűleg az Olaszországban egyre gyorsabban terjedő koronavírus-járvány az oka a járatkieséseknek. Összesen 400-an betegedtek már meg az országban a vírustól, igaz, egyelőre csak az ország északi tartományaiban.

Frissítés

A Dehir.hu azt írja, a WizzAir Debrecen-Milánó járataira továbbra is gond nélkül lehet jegyet foglalni az említett időszakban is. A WizzAir kommunikációs menedzsere, Radó András a lapnak azt nyilatkozta: a kereslet változása miatt valóban törölték több olasz járatukat.

A WizzAir a társaság szerkesztőségünknek elküldött közleménye szerint „ugyanakkor nem függeszti fel ezeket az útvonalakat, nem törölte minden, ezekre az úticélokra üzemeltetett járatát”, csökkentett kapacitással továbbra repülnek Olaszországba- írják.

Az utasoknak, akik már jegyet váltottak a törölt járatokra, más időpontra ajánlanak ingyenes átfoglalást, ha ezt nem fogadják el, visszakapják a viteldíj száz százalékát - közli a légitársaság.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó