Felfüggeszti olaszországi járatait a WizzAir

Március 10. és április 4. között Olaszországba induló minden járatát törölte a WizzAir, derült ki csütörtökön a légitársaság foglalási oldaláról.

Nem lehet jegyet foglalni ebben az időben Rómába, Bolognába, Cataniába, Nápolyba, Milánóba és Bariba sem. Ezekre a napokra a foglalási oldal azt jelzi, hogy nincs járat. Részletes tájékoztatást későbbre ígért a WizzAir - közölte az MTI.

Egyelőre nincs hivatalosan kimondva, de valószínűleg az Olaszországban egyre gyorsabban terjedő koronavírus-járvány az oka a járatkieséseknek. Összesen 400-an betegedtek már meg az országban a vírustól, igaz, egyelőre csak az ország északi tartományaiban.

Frissítés

A Dehir.hu azt írja, a WizzAir Debrecen-Milánó járataira továbbra is gond nélkül lehet jegyet foglalni az említett időszakban is. A WizzAir kommunikációs menedzsere, Radó András a lapnak azt nyilatkozta: a kereslet változása miatt valóban törölték több olasz járatukat.

A WizzAir a társaság szerkesztőségünknek elküldött közleménye szerint „ugyanakkor nem függeszti fel ezeket az útvonalakat, nem törölte minden, ezekre az úticélokra üzemeltetett járatát”, csökkentett kapacitással továbbra repülnek Olaszországba- írják.

Az utasoknak, akik már jegyet váltottak a törölt járatokra, más időpontra ajánlanak ingyenes átfoglalást, ha ezt nem fogadják el, visszakapják a viteldíj száz százalékát - közli a légitársaság.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó