Glenn Danzig kiad egy Elvis Presley-feldolgozáslemezt

Glenn Danzig a 2018-as Wacken fesztiválon.Fotó: Snapshot/Robert Jaenecke/Geisler/AFP

Glenn Danzig bejelentette, hogy új lemezt ad ki, amin Elvis Presley-feldolgozások lesznek, a címe az lesz, hogy Danzig Sings Elvis. Ez olyan, mintha egy vicclap írta volna, hiszen Danzig hangját azóta Elviséhez hasonlítják, hogy ismert lett a legendás punkzenekar, a Misfits énekeseként, de úgy tűnik, tényleg feldolgozta Elvis olyan slágereit, mint az Is It So Strange, a Loving Arms vagy a One Night.

Egy rádióműsorban azt mondta, lazításképp vett fel néha egy-egy Elvis-feldolgozást, aztán több mint egy lemezre való összegyűlt. Los Angelesben és San Franciscóban ad majd kisebb koncerteket, állítása szerint a Las Vegas-i Elvis-koncertek hangulatát akarja megidézni.

Danzig utoljára 2017-ben adott ki lemezt, a Black Laden Crownt, nemrég pedig egy állítólag borzasztó filmet is rendezett, a Verotikát. (Pitchfork)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó