Kínába igazolt a Kijevből Kádár Tamás

válogatott
2020 február 28., 09:20
comments 16

A tavaly a kínai bajnokság 5. helyén végzett Santung Lunenghez szerződött Kádár Tamás.

A válogatott védője három év után hagyja el a Dinamo Kijevet. Az ukrán csapatban Kádárt február elején a tartalékcsapathoz száműzték, miután a Nemzeti Sport információi szerint az edzőtáborban állítólag összeveszett Olekszij Mihajlicsenkó vezetőedzővel.

Kádár Marouane Fellaini és a brazil Róger Guedes csapattársa lesz. Miután a koronavírus miatt a kínai bajnokság március közepéig biztosan szünetel, Kádár tétmeccsen már nem léphet pályára a magyar válogatott Európa-bajnoki "pótselejtezőjéig". Így Marco Rossi szinte biztos, hogy nem fogja behívni a keretbe. A szövetségi kapitány ugyanis egy hete ezt nyilatkozta: „Kádár Tamás nemcsak, hogy nem játszik, de nem is edz együtt a Dinamo Kijev első csapatával. A fizikai felkészültsége jelen pillanatban nem tenné lehetővé, hogy behívjuk”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.