Lépésszámlálót szereltek a disznóra, levette, egy másik megette, kiszarta, kigyulladt a tanya

Négy disznóól gyulladt ki összesen 75 négyzetméteren Nagy-Britanniában egy észak-yorkshire-i gazdaságban, miután a gazda lépésszámlálót tett az egyik disznóra. Ezzel akarta bizonyítani, hogy az állatok szabadon mászkálhatnak. De a dolog vége nem ez lett, a disznó ugyanis valahogy leoperálta magáról a szerkezetet, amit aztán egy másik disznó megevett, aztán kiszart.

A lépésszámláló eleme, a disznótrágya és a száraz széna aztán reakcióba lépett, és tűz keletkezett az ólakban.

A lángokat eloltották, a tűzben végül sem ember, sem állat nem sérült meg. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér