Eszenyi lényegében nem reagált az őt ért vádakra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ATV-nek adott nyilatkozatban reagált Eszenyi Enikő a Vígszínház egykori művészeinek nyílt levelére, melyben az utóbbi években a Vígszínházban felmondott 15 színész megerősítette az utóbbi napokban több helyről is elhangzott kritikákat a Vígszínház igazgatójának vezetési gyakorlatáról. Egykori munkatársai arra panaszkodtak, hogy felmondásukhoz Eszenyi "verbális erőszaka" és "agresszív vezetői kommunikációja" is hozzájárult.

Eszenyi az ATV kérdésére válaszolva lényegében három dolgot reagált a vádakra:

  • Először is furcsállotta, hogy a levél egy nappal a szakmai bizottsági meghallgatása előtt jelent meg.
  • "Én ilyet soha nem tennék, és nem is tettem" - mondta arra, hogy egykori kollégái a nyílvánosság előtt bírálták.
  • Végül pedig azt mondta, hogy "határozott vezető", de "minden döntésemet a Vígszínház érdekében hozok".

Emellett állította, hogy hozzá bárki bármikor bemehet az irodájába beszélgetni, ezért nem is érti, hogy az elmúlt években azok, akiknek problémájuk volt vele, ezt miért nem tették meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó