Amerikában leálltak a profi ligák

Az NHL bejelentette, hogy felfüggesztik a bajnokságot a koronavírus miatt. 

A hokisok előtt már a kosarasok és a profi foci ligája is úgy döntött, hogy megszakítja az idényt, határozatlan időre. A baseball-idény még nem indult el, de várhatóan a tervezett időpontban nem is fog. 

Az NBA-ban a francia válogatott Rudy Gobertről derült ki először, hogy koronás, aztán a csapattársa, Donovan Mitchell tesztje is pozitív lett csütörtökön.

Európában a sporteseményeket - nagy kevés kivételtől eltekintve - vagy nézők nélkül vagy egyáltalán nem rendezik meg. Egyre több csapatban derül ki egy-egy játékosról, hogy koronavírussal fertőzött, ezért teljes csapatok vonulnak karanténba, mint a Juventus vagy a Real Madrid. Az UEFA hamarosan dönt arról, hogy mi lesz a lassan lebonyolíthatatlan nemzetközi kupák és a nyári Európa-bajnokság sorsa.     

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér