Holtan találták az autójában Mayweather ex-barátnőjét

Meghalt Josie Harris, Floyd Mayweather bokszoló egykori barátnője, a holttestét Kaliforniában, az autójában találták meg kedden este. Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, írja a BBC.

Harris és Mayweather 1995 és 2010 közt voltak együtt, három közös gyerekük is van. Mayweather 2010-ben két hónapot töltött börtönben Harris bántalmazásáért. A hírek szerint Harris éppen arra készült, hogy pert indítson Mayweather ellen egy interjú miatt, amelyben a bokszoló a tíz évvel ezelőtti ügyről beszélt. 

Fotó: Youtube

2014-ben Harris azt nyilatkozta, még mindig szorongással tölti el, ha tudja, hogy Mayweather éppen úton van hozzá a gyerekekért, és jobban örülne, ha nem személyesen menne értük. 

Mayweather tavaly a negyedik legjobban kereső sportoló volt a világon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó