A tiszaújvárosi vegyikombinát melletti telephelyen gyulladt ki egy raktár

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök este több olyan videó is felbukkant az interneten, melyen azt látni, hogy lángol a tiszaújvárosi vegyikombinát közelében valami, illetve a beszámolók szerint tűzoltókat is látni a helyszínen.

Mint azóta a borsodi katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudtuk, a kombinát melletti hulladékmegsemmisítő telephely egyik raktára gyulladt ki. A tűz mintegy 300 négyzetméteren pusztított, emberi sérülés nem történt. Este kilenc után kevéssel a tájékoztatásuk szerint a tüzet már sikerült teljesen körülhatárolni, hamarosan az oltás is befejeződhet. A tűz nem terjedt át máshova, és személyi sérülés sem történt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!