A tiszaújvárosi vegyikombinát melletti telephelyen gyulladt ki egy raktár

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök este több olyan videó is felbukkant az interneten, melyen azt látni, hogy lángol a tiszaújvárosi vegyikombinát közelében valami, illetve a beszámolók szerint tűzoltókat is látni a helyszínen.

Mint azóta a borsodi katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudtuk, a kombinát melletti hulladékmegsemmisítő telephely egyik raktára gyulladt ki. A tűz mintegy 300 négyzetméteren pusztított, emberi sérülés nem történt. Este kilenc után kevéssel a tájékoztatásuk szerint a tüzet már sikerült teljesen körülhatárolni, hamarosan az oltás is befejeződhet. A tűz nem terjedt át máshova, és személyi sérülés sem történt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér