A napokban Magyarországon is járt két, Szingapúrban később koronavírussal diagnosztizált beteg

A Channel News Asia írta meg, hogy pénteken pozitív lett két, Szingapúrban dolgozó beteg koronavírus-tesztje. A 26 éves maláj férfi és a 24 éves kínai nő európai körúton vett részt, március 1-3-a között Németországban, 4-6-ig Csehországban, 7-8-ig Ausztriában, március 9-10-ig pedig Magyarországon jártak. A betegség lappangási ideje két hét, így bárhol megfertőződhettek. Hogy ők maguk mikortól fertőznek (tünetetek megjelenése előtt hány nappal), arról egyelőre nincs egységes tudományos álláspont. Korábban 1, a biztonság kedvéért 2 nappal számoltak, de van egészen rossz forgatókönyv is.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó