A levegőben fordultak meg a repülők, ahogy a brit légitársaság lemondta spanyolországi járatait

Miután a spanyol kormány a terjedő koronavírus miatt komoly kényszerintézkedéseket hozott, egy brit fapados légitársaság, a Jet2 úgy döntött, lemondja spanyol járatait. Az intézkedés annyira hirtelen jött, hogy több repülőnek a levegőben kellett visszafordulnia Nagy-Britannia felé. Köztük volt olyan is, ami már a francia-spanyol határ fölött járt, mikor értesítették a döntésről.

Közben a ciprusi vezetés is úgy döntött, lezárja a külföldiek előtt az ország reptereit, ez a döntés is sokakat meglepett a brit repülőtereken, voltak olyan utasok, akik már csak a gépre szállás előtt tudták meg, hogy nem utazhatnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér