Már itt van a vírus? Akkor jó, hogy ma elutazunk!

Pillanatok alatt tűntek el a turisták Budapestről a koronavírus miatt.

  • Orbán Viktor szerint a turisztikai szezon idén kampó, de a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója azt ígéri, a kormány nem hagyja cserben a kis- és középvállalkozókat.
  • Magyarország kormánya csütörtökön veszélyhelyzetet hirdetett.
  • A turisták pillanatok alatt tűntek el Magyarországról, és a becslések szerint legalább júniusig a helyzet napról napra rosszabb lesz.
  • Az idegenforgalom megsemmisülése drámai helyzetet teremt hazánk gazdaságában is.
  • Az utolsó pillanatokban még a Váci utcán lézengő turistákat és a forgalomkiesésben érdekelt vállalkozásokat is arról kérdeztük, mire számítanak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó