Vége egy legendás időszaknak: távozik Tom Brady a New Englandból

Közleményben jelentette be Tom Brady, hogy 20 év után elhagyja a New England Patriotsot.

Pontosabban két részletben búcsúzott. Előbb a csapattól, stábtól tulajdonostól, hosszú a lista, nem akart kihagyni senkit:

Aztán a szurkolóktól:

A 42 éves Brady tárgyalásban volt a hosszabbításról, de a jelek szerint nem sikerült megegyezni. Bár nem volt jó idénye a tavalyi, befejezni még nem akarja, a hírek szerint a Los Angeles Chargers és a Tampa Bay Buccaneers érdeklődik élénket iránta.

Brady hat Super Bowlt nyert a New Englanddel, mindegyiket az edző, Bill Belichickkel közösen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér