A bíróságon szúrta le az orosz férfi a feleségét, aki családon belüli erőszakkal vádolta

Szerdán délelőtt egy orosz férfi leszúrta a feleségét az Oroszország középső részén lévő Pervouralszk bíróságán, majd a késsel egy bírósági alkalmazottat is megsebesített. A pár azért volt a bíróságon, mert a feleség bejelentésére családon belüli erőszak miatt eljárás indult a férfi ellen.

A férfit ez annyira feldühítette, hogy a bíróságon késsel támadt a feleségére, aki még a mentők kiérkezése előtt belehalt a sérüléseibe. A bírósági alkalmazott megpróbálta megvédeni, ekkor szenvedett súlyos sérüléseket a kezén. (Znak)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér