A Facebook spamnek érzékelte a BBC híreit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Amikor az eddigieknél is nagyobb szükség lenne a megbízható információkra, több felhasználó is arra panaszkodott, hogy a Facebook és az Instagram spamként jelölte meg az olyan híroldalak cikkeit, mint a BBC, az Atlantic vagy az Axios. A hibaüzenet szerint ezek a linkek sértették az oldal irányelveit. 

A cég szerint a spamszűrő rendszer bugja okozhatta a félreértést. A hiba egyébként azután történt, hogy a Facebook hazaküldte a tartalmakat ellenőrző munkavállalóit a járvány miatt. Guy Rosen, a Facebook alelnöke közölte, hogy már minden olyan posztot visszaállítottak, ami a hiba miatt nem jelenhetett meg. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó