Dél-Koreában is találtak már három, Magyarországról érkezett fertőzöttet

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a dél-koreai vívóválogatott három tagjának, akik előtte Magyarországon is jártak. A hivatalos tájékoztatásban a sportolókat nem nevezték meg, de azt elárulták, hogy az egyikük egy 25 éves nő, aki már Magyarországon is torokfájásra panaszkodott, majd kedden, hazatérése után pozitív lett a vírustesztje. Ezután még két válogatott társáról derült ki, hogy fertőzött.

A kínai hatóságok korábban szintén arról számoltak be, hogy három olyan fertőzöttet is azonosítottak, akik Magyarországról érkeztek Pekingbe.

Vagyis csak Kínában és Dél-Koreában már hat olyan fertőzöttet azonosítottak, akik Magyarországról érkeztek - miközben a hivatalos adatok szerint Magyarországon csütörtökig összesen 73 fertőzöttet szürtek ki tesztekkel. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó