Dél-Koreában is találtak már három, Magyarországról érkezett fertőzöttet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a dél-koreai vívóválogatott három tagjának, akik előtte Magyarországon is jártak. A hivatalos tájékoztatásban a sportolókat nem nevezték meg, de azt elárulták, hogy az egyikük egy 25 éves nő, aki már Magyarországon is torokfájásra panaszkodott, majd kedden, hazatérése után pozitív lett a vírustesztje. Ezután még két válogatott társáról derült ki, hogy fertőzött.

A kínai hatóságok korábban szintén arról számoltak be, hogy három olyan fertőzöttet is azonosítottak, akik Magyarországról érkeztek Pekingbe.

Vagyis csak Kínában és Dél-Koreában már hat olyan fertőzöttet azonosítottak, akik Magyarországról érkeztek - miközben a hivatalos adatok szerint Magyarországon csütörtökig összesen 73 fertőzöttet szürtek ki tesztekkel. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó