Anthony Hopkins azzal üti el az időt, hogy a macskájának zongorázik

"Niblo gondoskodik arról, hogy egészséges maradjak, cserébe elszórakoztatom” 

- kommentálta a 82 éves brit színész, Anthony Hopkins azt a videót, amin bemutatja, a karantén idején hogyan zongorázik a macskájának, aki láthatólag nagyon élvezi a zenét. 

Hopkins több interjújában is elmondta, hogy eredendően zenész szeretett volna lenni, csak nem tanult elég jól az iskolában ahhoz, hogy konzervatóriumba felvételizzen, így ment el inkább színésznek. De ettől függetlenül világ életében szerzett zenét és aktívan játszott is.

A színész mostanában leginkább Kaliforniai házában él, a felvétel is feltehetőleg ott készülhetett.

(via CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér