Anthony Hopkins azzal üti el az időt, hogy a macskájának zongorázik

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Niblo gondoskodik arról, hogy egészséges maradjak, cserébe elszórakoztatom” 

- kommentálta a 82 éves brit színész, Anthony Hopkins azt a videót, amin bemutatja, a karantén idején hogyan zongorázik a macskájának, aki láthatólag nagyon élvezi a zenét. 

Hopkins több interjújában is elmondta, hogy eredendően zenész szeretett volna lenni, csak nem tanult elég jól az iskolában ahhoz, hogy konzervatóriumba felvételizzen, így ment el inkább színésznek. De ettől függetlenül világ életében szerzett zenét és aktívan játszott is.

A színész mostanában leginkább Kaliforniai házában él, a felvétel is feltehetőleg ott készülhetett.

(via CNN)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér