103 koronavírusos van Magyarországon a hivatalos adatok szerint

Az állami koronavírus-oldal tájékoztatása szerint szombatra 103-ra nőtt a magyarországi koronavírusos fertőzöttek száma. A betegek közül 89-en magyar állampolgárok. 

Hogy az ország melyik részén milyen mértékben van jelen a vírus, azt a magyar hatóságok továbbra sem árulják el

Pénteken még 85 koronavírusos betegről tájékoztatott az oldal, így ez a mostani az eddigi legnagyobb regisztrált növekedés egy nap alatt az országban. 

A betegségben négy ember halt meg Magyarországon, és heten vannak, akik felgyógyultak belőle. Jelenleg 117 személy van karanténban megfigyelés alatt, és az országban összesen 3447 tesztet végeztek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó