Orbán Viktor már Pintér Sándorral sétált akciócsoportozni

A miniszterelnök szombat este már Pintér Sándorral sétált be az akciócsoportok találkozójára. A belügyminisztert nemrég tesztelni kellett, mert kiderült, hogy kezet fogott, tárgyalt és együtt is evett a marokkói közlekedési és vízügyi miniszterrel, akinél nem sokkal később mutatták ki a koronavírust.

 A csütörtöki kormányinfón derült ki, hogy a magyar belügyminiszter egy hetet sem töltött a karanténban, és azt már két teszt után elhagyta, noha pont Gulyás Gergely beszélt arról, hogy „könnyen lehet, hogy a teszt akár kétszer is negatív valakinél, és a lappangási időt követően kiderül, hogy beteg”. Orbán Viktor azt mondta, haditerveket készítenek hétfő reggelre, „a helyzet egyre nehezebb”.

A cseh belügyminiszter - aki nem koronavírus-gyanús - így tárgyal egyébként: 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó