Törökország is kapcsol: leállította szinte az összes járatát a Turkish Airlines, a világ legtöbb városába repülő légitársaság

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ugrásszerűen nő a fertőzéses esetek száma Törökországban is, ahol jó másfél hete a hivatalos adatok szerint nem volt fertőzött. 

Le is állították a török légitársaságot, a Turkish Airlines-t, amelyik a világ legtöbb városába közlekedő légitársaság, a járatok 80%-át törölték, köztük belföldieket is. A cég érdekében részvényfelvásárlási programot fogadtak el, a repülés áfáját pedig 15 százalékról 1 százalékra csökkentette a kormány.

Az országban vasárnapra 947-re nőtt az esetek száma, a halottaké 21-re (9-ről). Az esetszámok az elmúlt napokban hatalmasat ugráltak felfelé: 18, 47, 98, 192, 359, 670, vasárnap érte el a 947-et. (Bloomberg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér