Innovatív kutyasétáltatási módszerek karantén idején

A karantén megnehezíti az emberek életét, ugyanakkor kis fantáziával továbbra is elvégezhetők ugyanazok, a négy fal között nehezen kivitelezhetőnek tűnő feladatok is. Vagy legalábbis egy poén erejéig be lehet mutatni, mi az, amit valójában még mindig nem lehet helyettesíteni trükkel vagy modern technológiával.

Szerbiában például így sétáltattak kutyát egy erkélyről a földre lelógatva, majd onnan visszahúzva.

Cipruson pedig drónnal sétáltattak kutyát, bár az igazat megvallva látszik, hogy valójában a kutya vezet, és a drón valószínűleg nem tudná megfogni, ha el akarna szaladni. (És egyáltalán, ki készíti a felvételt az utcán?)

Hogy a kutyaszarral mi lesz ilyenkor, az egyik esetben sem tűnik megoldott problémának. (Futurism)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér