Kísérteties videó készült a kiürült Budapestről

Látványos, baljós hangulatú videót készített a járvány miatt kiürült budapesti utcákról Nahimi Botond Youtube-felhasználó. 

Az Ördög Újságírójaként megkérdeztem tőle, hogy hány alkalommal és hánykor forgatott, arra célozva, hogy esetleg sokszor és mindig kora hajnalban. A dicséretesen őszinte válasz:

“Egyetlen hosszabb alkalom volt, mert azért én sem akartam annyit kint vigéckedni, kb. 5 óra, és az igazságnak annyi jár, hogy reggel 6-től délelott kb. 11-ig, a Moszkváról indulva Kossuth tér, Bazilika, Deák tér, Kiskörút, Keleti, Nemzeti Múzeum, Bálna, Fővám, Váci utca, Vörösmarty, Fashion street, Hősök tere, Vár.”

Na de magáról volt minden ENNYIRE üres?

“A vicc az, hogy csak egy-két helyen kellett várni picit vagy cselesebb szöget keresni, tényleg tök nagy üresség volt mindenhol. A kutyasétáltatók, varjak és galambok városa Budapest. :D”

- mondta erre az alkotó.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér