Trócsányi László is karanténba vonult

Egészségügy
2020 március 23., 17:28

Trócsányi László is együtt koszorúzott Rovó Lászlóval, a Szegedi Tudományegyetem rektorával, akiről kiderült, hogy koronavírus-fertőzött, ezért a Fidesz EP-képviselője karanténba vonult. Trócsányi ezt a Facebookon közölte, ahogy azt is, az első tesztje negatív lett.

link Forrás

Két napja derült ki, hogy Rovó koronavírustesztje pozitív lett. Rovó, az egyetemi koronavírusügyi operatív bizottság vezetője a dél-tiroli síszabadságáról március 8-án visszatérve nem vonult karanténba, hanem munkába állt, és műtött is, és mostanra legalább 6 olyan egészségügyi dolgozó lett koronavírusos, aki érintkezett vele – írja a 24.

B. Nagy László is együtt koszorúzott március 15-én a fertőző rektorral. A fideszes parlamenti képviselő vasárnap a szegedma.hu-nak azt mondta, a családjával önkéntes karanténba vonult, és mind jól vannak. A karantént viszont csak hétfőig tartotta, mert bement a Parlamentbe, igaz, felvett egy maszkot, és nem is ült közel senkihez. Később azt nyilatkozta, a felelősségtudat vezette a Parlamentbe.