Trócsányi László is karanténba vonult

Trócsányi László is együtt koszorúzott Rovó Lászlóval, a Szegedi Tudományegyetem rektorával, akiről kiderült, hogy koronavírus-fertőzött, ezért a Fidesz EP-képviselője karanténba vonult. Trócsányi ezt a Facebookon közölte, ahogy azt is, az első tesztje negatív lett.

Két napja derült ki, hogy Rovó koronavírustesztje pozitív lett. Rovó, az egyetemi koronavírusügyi operatív bizottság vezetője a dél-tiroli síszabadságáról március 8-án visszatérve nem vonult karanténba, hanem munkába állt, és műtött is, és mostanra legalább 6 olyan egészségügyi dolgozó lett koronavírusos, aki érintkezett vele – írja a 24.

B. Nagy László is együtt koszorúzott március 15-én a fertőző rektorral. A fideszes parlamenti képviselő vasárnap a szegedma.hu-nak azt mondta, a családjával önkéntes karanténba vonult, és mind jól vannak. A karantént viszont csak hétfőig tartotta, mert bement a Parlamentbe, igaz, felvett egy maszkot, és nem is ült közel senkihez. Később azt nyilatkozta, a felelősségtudat vezette a Parlamentbe.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó