A felelősségtudat vezette a karanténből a parlamentbe a fideszes képviselőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mint arról beszámoltunk, B. Nagy László szegedi fideszes képviselő annak ellenére vett részt a parlament hétfői ülésén, hogy vasárnap még arról beszélt, hogy önkéntes házi karanténba vonult, mert együtt koszorúzott 15-én egy koronavírusos beteggel.

B. Nagy ugyan jól van, és maszkot is viselt, de több ellenzéki képviselő is szóvá tette, hogy ígérete ellenére elhagyta a karantént, pedig még nem dőlhetett el, hogy fertőzött-e. 

A képviselő a Magyar Hang kérdésére azt mondta, hogy a parlamentben kötelező megjelenni, és a képviselők tartoznak annyi felelősséggel a társadalomnak, hogy fontos döntésekkor részt vegyenek az üléseken. B. Nagy teljes válaszát itt tudja elolvasni. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó