A felelősségtudat vezette a karanténből a parlamentbe a fideszes képviselőt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mint arról beszámoltunk, B. Nagy László szegedi fideszes képviselő annak ellenére vett részt a parlament hétfői ülésén, hogy vasárnap még arról beszélt, hogy önkéntes házi karanténba vonult, mert együtt koszorúzott 15-én egy koronavírusos beteggel.

B. Nagy ugyan jól van, és maszkot is viselt, de több ellenzéki képviselő is szóvá tette, hogy ígérete ellenére elhagyta a karantént, pedig még nem dőlhetett el, hogy fertőzött-e. 

A képviselő a Magyar Hang kérdésére azt mondta, hogy a parlamentben kötelező megjelenni, és a képviselők tartoznak annyi felelősséggel a társadalomnak, hogy fontos döntésekkor részt vegyenek az üléseken. B. Nagy teljes válaszát itt tudja elolvasni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó