Újra nagyot ugrott a halottak száma Olaszországban

Az elmúlt huszonnégy órában 6820-ra nőtt a koronavírus áldozatainak száma Olaszországban. Az elmúlt két napban úgy tűnt, javul a helyzet, a hétfői jelentésben 601, a vasárnapiban 651, a vírus következtében elhunyt személyről számoltak be. Az elmúlt 24 órában viszont 743 ember vesztette életét.

A járvány kezdete óta 69176 esetet regisztráltak, a jó hír az, hogy tegnap óta 894 beteget gyógyultnak nyilvánítottak. Jelenleg 54030 fertőzöttről tudnak, a felgyógyultak száma összesen 21937. 

Továbbra is Lombardiában a legsúlyosabb a helyzet, ott 4178 ember vesztette életét a vírus miatt.

(Corriere Della Sera)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó