Raktárnak ajánlotta fel az üresen álló stadionját a Real Madrid

A Real Madrid már tárgyal a spanyol kormánnyal arról, hogy orvosi eszközök tárolására használhassák a most üresen álló Santiago Bernabéu stadion, ami egyébként 81 ezer ember befogadására képes.

A Santiago Bernabéu stadionFotó: GERARD JULIEN/AFP

A klub közleménye szerint olyan adományokat és orvosi eszközöket tárolhatnak a stadionban, amelyeket fel lehet használni a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. 

Spanyolországban csak szerdán 738-an haltak meg a fertőzésben, vagyis az új áldozatok száma gyorsabban növekedett, mint Olaszországban. A csütörtöki adatok szerint  összesen 3674 halálos áldozatot tartanak számon. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó