Több mint 4 ezer halottja van már a koronavírusnak Spanyolországban

A legfrissebb adatok szerint az elmúlt 24 órában 655-en haltak bele Spanyolországban a koronavírusba, így már több mint 4 ezer halottja van a járványnak. A halottak száma alacsonyabb, mint tegnap, amikor 738 halálos áldozatról számoltak be.

Az országban már több mint 56 ezer regisztrált koronavírusos fertőzés van. Olaszország után Spanyolországban halnak meg jelenleg a legtöbben a világon.

Egy halottasház dolgozói március 24-én MadridbanFotó: OSCAR DEL POZO/AFP

(AFP/Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó