Hogyan viselkedik ön a járvány alatt, honnan tájékozódik, és mit gondol erről az egészről? Mondja el az ELTE kutatóinak!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Internetes kérdőíves kutatást indított az ELTE PPK Szociálpszichológia Tanszéke a koronavírus-járványról. 

„Arra vagyunk kíváncsiak, hogy miként érinti Önt és családját a járvány, hogyan viselkedik Ön a járvány alatt, honnan szerzi a járvánnyal kapcsolatos információit és egyáltalán milyen véleménye van a jelenlegi helyzetről. A kutatás kérdéseire nincsenek jó és rossz válaszok, kizárólag az Ön őszinte véleményére vagyunk kíváncsiak” - írják a bevezetésben. 

Az anonim kérdőívet nagyjából 10-15 perc kitölteni, és a kutatási eredményekkel a járvány hatékony kezeléséhez akarnak hozzájárulni. Az eredményeket aztán majd publikálni is fogják. 

A kérdőív itt érhető el

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér