Budapesti szállodák is kiírták, hogy 4U!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A koronavírus-járvány miatt üres budapesti Marriott szálloda dolgozói a szobákban úgy kapcsoltak világosságot, hogy az a 4U!, vagyis a For You! (Érted!/Értetek!) üzenetet jelenítse meg.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A szintén kiüresedett Intercontinental szálloda dolgozói is így jártak el:

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A turizmus és a vendéglátóipar teljes leállása, kijárási korlátozás és bizonytalanság sújt minden nagyvárost, céget, polgárt, és nagy terheket ró azokra, akik ebben a rendkívüli helyzetben is működtetik a városokat, mint Budapestet is – nekik mond köszönetet a Fõvárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közös akciója.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér