Budapesti szállodák is kiírták, hogy 4U!

A koronavírus-járvány miatt üres budapesti Marriott szálloda dolgozói a szobákban úgy kapcsoltak világosságot, hogy az a 4U!, vagyis a For You! (Érted!/Értetek!) üzenetet jelenítse meg.

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A szintén kiüresedett Intercontinental szálloda dolgozói is így jártak el:

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A turizmus és a vendéglátóipar teljes leállása, kijárási korlátozás és bizonytalanság sújt minden nagyvárost, céget, polgárt, és nagy terheket ró azokra, akik ebben a rendkívüli helyzetben is működtetik a városokat, mint Budapestet is – nekik mond köszönetet a Fõvárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének közös akciója.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.