Megmenekültünk: amerikai pásztorok Jézus nevében MEGSEMMISÍTŐ ÍTÉLETET mondtak a Covid-19-re!!444!!!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hát, szóval ennyi volt az egész, meg lehet nyugodni!

Kenneth Copeland amerikai evangéliumi lelkész a segédjével – a Trump elnök ideológiaideálját megtestesítő pankrációhoz hű stílusban – ítéletet mondott az új koronavírusra, kiűzve a nemzet testéből:

„Jézus nevében… ítéletet mondok rád, Covid-19! … Ez! Vége van! Kész! Vége! Vége! És az Amerikai Egyesült Államok meggyógyult és jól van megint!”

Ha ez nem válik be a világjárványt okozó koronavírus ellen, akkor semmi. Emberiség–tobzoskák: 1–0. Köszönjük a szellemi vakcinát! (The Poke)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó