A legfrissebb hazai adatok és egy magyar koronavírusos naplója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Négy magyar halt meg tegnap óta koronavírusban. Idősek és betegek voltak. A fertőzöttek száma 525-re nőtt.

Térképre rakták a hazai koronavírus-fertőzéseket. A hivatalos adatok szerint a legtöbb fertőzött Budapesten van, de erős Pest, Szabolcs és Győr-Moson-Sopron is.

„Olyan rosszul vagyok, hogy nem merem elmondani a szüleimnek”. Milyen érzés koronavírusosnak lenni? Hogyan kezd gyanakodni az ember? Mi történik vele, miután becsöngetett a Lászlóba? Egy magyar családapa betegségnaplója.

Egy 13 éves koronavírus-fertőzött halt meg Londonban. A fiúnak semmilyen ismert betegsége nem volt, a család a boncolás eredményeit várja.

Akármi az igazság, a WHO Kínával van. Az egészségügyi világszervezet, akárcsak a világ, nem engedheti meg magának, hogy rosszban legyen Pekinggel. Pedig Tajvan már decemberben szólt, hogy nem igaz, amit a Kínai Népköztársaság hatóságai állítanak.

Humanitárius katasztrófa veszélye kíséri a koronavírusos lezárásokat Indiában. A járvány miatt rendkívül szigorú korlátozásokat vezettek be a világ egyik legnépesebb országában. Rengetegen maradtak munka és élelem nélkül, hatalmas kihívás elé állítva az államot.

Egy macska is elkapta a koronavírust Hongkongban. A gazdája is fertőzött volt.

Tovább ritkítja a járatait a BKK. A járványhelyzet miatt 80-90 százalékkal esett vissza az utasszám.