Csütörtökön dönt a kormány a koronavírus elleni védekezés további lépéseiről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán délután videóüzenetben közölte, hogy a kormány várhatóan csak csütörtökön dönt majd arról, milyen további lépések szükségesek a koronavírus elleni védekezésben a húsvéti hosszúhétvége előtt.

A szerdai kormányülés vendége volt Szita Károly kaposvári fideszes és Karácsony Gergely budapesti ellenzéki polgármester is, akik az ülés után egy Gulyás Gergely miniszterrel közös sajtótájékoztatón mondták el, milyen lépéseket javasoltak a kormánynak. Karácsony egyébként a kijárási korlátozás meghosszabbítását javasolta, még egy hónapra.

Kovács a videóüzenetében azt mondta, Orbán Viktor a polgármesterek után szerdán is további egyeztetéseket folytat, csütörtökön részt vesz az operatív törzs reggeli ülésén, majd virológusokkal, járványügyi szakértőkkel egyeztetve várhatóan csütörtök délután jelenti a vírus elleni védekezés további lépéseit. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó