A kialakult gazdasági helyzet miatt kiszállt a főtámogató a bajnokságot vezető vízilabdacsapat mögül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vezette a magyar vízilabda-bajnokságot és a Bajnokok Ligájába is a csoportját az OSC csapata a sportág március 13-i leállásáig. Az eleve kérdéses volt, hogy egyáltalán befejeződik-e a szezon, az OSC számára viszont ez most szinte lehetetlenné vált, az eddigi főszponzor, az A-Híd Zrt. ugyanis jelezte, hogy a továbbiakban a kialakult gazdasági helyzet miatt nem tudja támogatni a csapatot. A Nemzeti Sportnak nyilatkozó Vad Lajos edző szerint 

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vége a történetnek. Nehéz ilyenkor mit mondani, beletettünk másfél év munkát a csapatba, most ért volna be ennek a gyümölcse."

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót