A kialakult gazdasági helyzet miatt kiszállt a főtámogató a bajnokságot vezető vízilabdacsapat mögül

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vezette a magyar vízilabda-bajnokságot és a Bajnokok Ligájába is a csoportját az OSC csapata a sportág március 13-i leállásáig. Az eleve kérdéses volt, hogy egyáltalán befejeződik-e a szezon, az OSC számára viszont ez most szinte lehetetlenné vált, az eddigi főszponzor, az A-Híd Zrt. ugyanis jelezte, hogy a továbbiakban a kialakult gazdasági helyzet miatt nem tudja támogatni a csapatot. A Nemzeti Sportnak nyilatkozó Vad Lajos edző szerint 

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vége a történetnek. Nehéz ilyenkor mit mondani, beletettünk másfél év munkát a csapatba, most ért volna be ennek a gyümölcse."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér