Boris Johnsont kiengedték az intenzívről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök este elhagyhatta az intenzív osztályt a koronavírus-fertőzött Boris Johnson brit miniszterelnök, de továbbra is a londoni Szent Tamás kórházban ápolják - közölte a BBC.

Johnsont vasárnap szállították a kórházba, miután állapota tíz nappal a koronavírus kimutatása után romlani kezdett. Hétfőn került az intenzív osztályra, de a Downing street szóvivője hangsúlyozta, lélegeztetőgépre mindeddig nem volt szüksége.

Amíg a miniszterelnök kórházban van, a belügyminiszter Dominic Raab helyettesíti őt a kormányban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér