A veszprémi kézilabdacsapat egyik játékosa is elkapta a koronavírust

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután csütörtökön a Magyar Kézilabda Szövetség bejelentette, hogy lefújja az idényt, nem hirdetnek bajnokot, kupagyőztest, nem is esik ki senki, a Veszprém kézilabdacsapata úgy döntött, hogy hazaengedi a játékosait. Zömmel légiósokról van szó, a hazaengedés tehát azt jelenti, hogy az országot is elhagyják a játékosok. Ez sok esetben nem egyszerű a lezárt határok miatt. A játékosokat az indulás előtt még letesztelték, hogy megkönnyítsék az utazásukat, az egyiküknél azonban kimutatták a vírust - írja közleményében a veszprémi klub. 

Az érintett sportoló kérését tiszteletben tartva a nevet nem hozták nyilvánosságra. A játékost családjával együtt két hétre a saját házában karantén alá helyezték. Teljesen tünetmentesek, jól érzik magukat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó