Lecsap az állami tévé azokra, akik széles körű koronavírus-tesztelést javasolnak

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

„LELEPLEZZÜK AZ ÁLHÍREKET!” - hirdeti magáról az állami tévé egy csütörtöki, a Qubiton megjelent cikket bemutatva, amit egy matematikus és egy biológus kutató írtak. A cikk egy lehetséges koronavírus-tesztelési módszerről, az úgynevezett poolingról szól, amely során nem egy, hanem több személy nyálmintáját használják. Ennek szakmai protokollját az izraeli műszaki egyetem, a Technion kutatói március 18-án publikálták

Ezen alapul Glattfelder Tamás közgazdász, Török Ákos informatikus és Vilmos Péter, a Szegedi Biológiai Kutatóközpont Genetikai Intézetének tudományos főmunkatársának javaslata is, amiről szintén írt a Qubit

Csakhogy az M1 - ami Gyurcsány Ferenccel és azzal a felütéssel indul, hogy a Qubit „a balliberális hangvételű 444 lapja” - szerint mindez álhír, mert„a koronavírus-járvány terjedését a higiénés rendszabályok betartása lassíthatja, nem pedig a vírustesztek”.Ezen kívül az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tesztelési protokollját említették, amit Magyarország is követ. Arról, hogy ezzel milyen problémák vannak, ebben a cikkben írtunk részletesen.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó