Orbán Viktor reggeli közben elolvasta a fideszes lapokban, hogy mindent nagyon jól csinál

Média
2020 április 14., 11:32

A politikus is ember, örül neki, ha dicsérik, és persze szomorkodik, ha kritizálják, így aztán a szokásos reggeli sajtószemle az egész nap hangulatára rányomhatja a bélyegét. Ahogy a Facebookjára feltöltött fenti képen is látható, Magyarország miniszterelnökének szerencsére nem kell attól tartania, hogy kényelmetlen kérdésekkel, kétkedő, aggodalmaskodó felvetésekkel legyen kénytelen szembesülni kora reggel, hiszen az asztalára kerülő újságokban ilyeneknek nincs helye.

A Ripost címlapja azt hirdeti:

„Orbán Viktor húsvétkor KÖRBEPORTYÁZTA az országot”

A Magyar Hírlap így kiált fel:

„URALJUK A JÁRVÁNYT!”

A Magyar Nemzet címlapjának fő helyén Orbán Viktor helyett sajnos Ferenc pápa szerepel, ami az ünnepre tekintettel talán megbocsátható, de alatta a másik fő anyag már jó irányba kapiskál:

Megszorítás helyett gazdaságélénkítés - Gyurcsányék csak elvontak, az Orbán-terv pénzt garantál az újrainduláshoz

- így a cikk címe és alcíme, ami alatt egy Gyurcsány és Orbán fejével illusztrált kis táblázat mutatja be a szocialista-liberális kormányok 10 népnyúzó intézkedését, illetve az Orbán Viktor által nyújtott 10 legfontosabb segítséget a magyar embereknek. A címlap baloldalán végigfutó grafikonból pedig kiviláglik, hogy nálunk sokkal kevesebb a fertőzött, mint a világ legfertőzöttebb országaiban.

Ilyen szép szavak közben a sonkás-tojásos kenyér is jobban esik az embernek.

link Forrás

A megtiszteltetés egyébként természetesen kölcsönös, a Ripost és a Magyar Hírlap is külön cikket szentelt neki, hogy miniszterelnök úr - „mint mindig” - ma reggel is őket fogyasztotta reggelire.