Fertőtlenítőgyártásra állt át a Mol almásfüzitői üzeme

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A koronavírus elleni védekezés érdekében a Mol kéz-, és felületfertőtlenítő termékek gyártásába kezdett - adta hírül az MTI. A vállalatcsoporthoz tartozó és kenőanyagok gyártásával foglalkozó MOL Lub Kft. mindössze két hét alatt állította át almásfüzitői üzemének egyik, korábban szélvédőfolyadékot készítő gyártósorát a fertőtlenítők gyártására, az új terméket úgy hívják, Hygi.

Az MTI ki is adott egy képet, amin a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületénél Békéscsabán pakolják ki a rendőrök a termékeket.

Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

Meg egy másikat is, amiből kiderül, hogy a Mol fertőtlenítőszerét a Fidesz kedvenc kedvenc szállítmányozócége, a Waberer's-Szemerey Logisztikai Kft. mozgatja az országban. Az ő munkatársuk a Békés Megyei Központi Kórházban rakodja fertőtlenítőt ezen a képen:

Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót