Már nyolc nagymacskának lett pozitív a koronavírus tesztje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A bronxi állatkertben már nyolc nagymacskának lett pozitív a koronavírus tesztje. Egy gondozó fertőzött meg itt először egy maláj tigrist.

Megerősítették, hogy az első koronavírusos tigrisen túl további három fertőzött tigris és három fertőzött afrikai oroszlán is van a március 16-án bezárt bronxi állatkertben

A nagymacskák már korábban is mutattak tüneteket, köhögtek, de csak mostanra érkeztek meg a tesztek eredményei. Egy ötödik tigris ugyan nem mutat még tüneteket, de neki is pozitív lett a teszteredménye. A nagymacskák feltehetően a gondozójuktól kapták el a vírust. (yahoo!)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó