Élőben jelentkezett be otthonról a spanyol híradós, pont átment mögötte egy félmeztelen nő

Média
2020 április 30., 08:41

Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy milyen kínos lenne, ha a csaja online távjógaórája közben donaldkacsában bemászkálna a webkamera látószögébe? Hasonló klasszikus börleszkjelenet zajlott le Spanyolországban, ahol most a nagy unalom miatt a fél ország azon csámcsog, hogy Alfonso Merlos tévésztár mennyire ráfaragott.

link Forrás

A 41 éves férfi éppen élőben jelentkezett be a házi karanténjából az Estado de Alarma című műsorban, amikor a kép hátterében feltűnt egy félmeztelen nő. Rádaásul nem akárhogyan volt félmeztelen, hanem donaldkacsázott, vagyis alul semmiben volt, ami a sokkal ritkább verzió. 

Az unatkozó nézők természetesen azonnal kiszúrták a jelenetet, a sajtó felkapta, de Merlos napokig nem nyilvánult meg az ügyben, hogy végül egy másik tévéműsorban nyilvánosan bocsánatot kérjen a feleségétől, Marta Lópeztől, a helyi Big Brother egykori versenyzőjétől. Az egy kissé meglepő volt, hogy Merlos mindeközben azt állította, hogy egyébként már szakított a feleségével a karanténba vonulás előtt, míg a nő ezt tagadta. 

A spanyol bulvársajtó sasszemét dicséri, hogy ebből a pár pixelből beazonosították a háttérben látható nőt, Alexia Rivas újságírót, aki nem is titkolta, hogy pár hete találkozgat a híradóssal.