Szijjártó közölte, hogy felkészültünk a tömeges megbetegedések időszakára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Az elmúlt hónapok munkája során sikerült felkészíteni az egészségügyi ellátó-rendszerünket a tömeges megbetegedések időszakára” - írta ki a Facebookra a külügyminiszter abból az alkalomból, hogy újabb szállítmány érkezett kínai védőfelszerelésekből.

Az operatív törzs tájékoztatóin március közepe óta számtalanszor elhangzott, hogy hamarosan átlépünk a tömeges megbetegedések időszakába, de ez eddig nem történt meg. Orbán Viktor két hete közölte, hogy május 3-ra, vagyis mára várják a járvány tetőzését Magyarországon, ezt pár nappal később Gulyás Gergely miniszter úgy finomította, hogy május 3-a legkorábbi lehetséges tetőzés.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó