50 vidéki településen javasolja új kerékpársávok felfestését a Magyar Kerékpárosklub

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

19 megye összesen 50 településére dolgozott ki kerékpáros fejlesztési javaslatokat a Magyar Kerékpárosklub. Leginkább új kerékpársávok felfestését kérik az érintett útszakaszokat kezelő Magyar Közút Zrt-től.

A szervezet közleményében azt írja, „az új sávok felfestését kellően széles útfelületek két oldalán, illetve elkerülő utak miatt kihasználatlanná vált 2x2 sávos útszakaszokon” javasolják, így azok nem akadályoznák az autóforgalmat,

viszont segítik a koronavírus elkerülését és hosszú távon az egészségesebb, környezetbarát közlekedést, biztonságosabb települések kialakítását.

Ezen a térképen lehet böngészni, hol, milyen fejlesztéseket szorgalmaz a szervezet:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!