Akik hozzám hasonlóan szinte sosem fogyasztanak kormánymédiát, ki fognak térni a hitükből, ha megnézik ezt a közszolgálati tévéműsor-részletet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A lelki egészség megőrzése szempontjából igen fontos, hogy az ember - az esetleges politikai nézeteitől teljesen függetlenül - egyáltalán ne fogyasszon kormányzati propagandamédiás tartalmakat, mert az azokból szivárgó méreg nem távozik teljes egészében a szervezetből.. Én újságíró létemre is tartani tudom magam ehhez és csak akkor nézek/olvasok nagyritkán ilyesmit, ha a munka miatt nagyon muszáj. Ennek a méregtelenítés mellett az az előnye is megvan, hogy a cucc ilyen ritkán használva sokkal nagyobbat üt. 

Ez történt velem most is, amikor hosszú idő után propagandára mutató linkre kattintottam. Erre:

Akit látunk, az - mint egy remek 444-cikkre kattintva most megtudtam - az egy Bende Balázs nevű ember a közszolgálati tévé Világ című műsorából. 

A dolog rám olyanformán hatott, hogy úgy a tizedik másodperctől kezdve az az érzésem támadt, hogy a laptopom kijelzője helyén űr tátong, amin keresztül beugrott a szobámba egy tomboló kommentelő és ordítás közben több liter nyálat fröcskölt az arcomra. 

Nem is tudtam, hogy itt tart már a VR-technológia, főleg a közszolgálati.

Ezen kívül idén csak a focimeccsek szünetében leadott egyperces gyűlölethíradókat láttam az MTVA terméséből, de őszintén örülök ennek az új iránynak, mert a gyerekeinknek ezt megmutatva például hosszas magyarázatok és papolás nélkül megtaníthatjuk őket arra, hogy ha tudatilag másállapotba került trollal találkoznak, ne kezdjék etetni, hanem villámgyorsan kopjanak le a helyszínről, mert azzal mindenki jobban jár.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó