Kisbabájával az utastérben támadt kedve bosszút állni egy kisteherautósnak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy járókelő riasztotta május 8-án, pénteken a rendőröket azzal, hogy a 2-es számú főút gödi szakaszán egy kocsijából kiszállt férfi ordítozik az út közepén és öklével ütöget egy másik álló járművet.

A helyszínen kiderült: az ordítozó, a 43 éves P. Gábor annyira bedühödött egy őt állítása szerint túl szűken előző, autójának visszapillantó-tükrét is letörő kamionosra, hogy miután az úton egymás útját többször is keresztezték, 

kisteherautójával hirtelen bevágott a kamion elé, és állóra fékezve megállásra kényszerítette.

A rendőrség közúti veszélyeztetés, és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Gábor ellen, aki ráadásul még kisbabáját is az autóban szállította az eset alatt.

A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését, elmondása szerint kialvatlansága és ingerültsége vezetett oda, hogy így akarta számon kérni a kamionost. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!