Megint sok rendőr vonult ki a dudálós programra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sokakat távol tartottak azok a komoly büntetések, amelyeket a rendőrség az elmúlt hetekben vetett ki azokra, akik részt vettek a Lánchíd budai hídfőjéhez szervezett hétfői eseményen, és dudálással fejezték ki, hogy nem értenek egyet a kormány járványkezelési intézkedéseivel. 

Most hétfőn is sok volt a rendőr, de a korábbinál kevesebb volt a dudáló, jelentette a helyszínről tudósítónk, Botos Tamás. 

A kezdeményezők részéről Hadházy Ákos képviselő személyesen nem dudált, de egy utasa rézkürtöt szólaltatott meg, őt a rendőrök feljelentették. Szél Bernadett független képviselő szintén ott volt, illetve a Momentum részéről Cseh Katalin is.  

Szél Bernadettet tiltott tüntetésért jelentettek fel ezúttal, a tényállást abból vezették le a rendőrök, hogy EU-s zászló volt nála.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó