Véletlen megrúgta labdával a rendőrt, hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoznak ellene

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomozást rendeltek el annak a férfinek az ügyében, aki a hétfői dudálós tüntetés során rúgott meg labdával egy rendőrnőt, közölte a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség csütörtökön. Az ügyészség hozzátette: 

rendelkeztek a labda mint bizonyítási eszköz lefoglalásáról,

írja a hvg.hu. A rendőrség szerint szándékosan rúgta meg az egyenruhást P. Zsolt, szerinte viszont dekázás közben pattant véletlenül a játékszer a közelben álló rendőrnő vállára.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér