Véletlen megrúgta labdával a rendőrt, hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoznak ellene

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomozást rendeltek el annak a férfinek az ügyében, aki a hétfői dudálós tüntetés során rúgott meg labdával egy rendőrnőt, közölte a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség csütörtökön. Az ügyészség hozzátette: 

rendelkeztek a labda mint bizonyítási eszköz lefoglalásáról,

írja a hvg.hu. A rendőrség szerint szándékosan rúgta meg az egyenruhást P. Zsolt, szerinte viszont dekázás közben pattant véletlenül a játékszer a közelben álló rendőrnő vállára.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér