Könnyes szemmel könyörgött a pénzért a fegyveres rabló egy szegedi virágboltban, 5000 forintot kapott, és még el is fogták

Fehér baseball sapkában, szájmaszkban ment rabolni egy férfi egy szegedi virágboltba. Az eladó az RTL Híradónak elmondta, hogy amikor nem adta át a bevételt a rablónak, az könyörögni kezdett, azt mondta, nagyon nehéz helyzetben van. A boltos végül adott neki 5000 forintot, mondván, neki is van hat unokája, nem fog több pénzt adni. Figyelmeztette is a férfit, hogy a biztonsági kamera felvesz mindent. Végül a férfi elment, közben a bolt alkalmazottja kihívta a rendőröket.

Egy órán belül megtalálták a tettest, és golyóálló mellényes rendőrök szállták meg a szegedi lakást, és kiderült, hogy csütörtökön a Csongrádi sugárúti kis postát is megpróbálta kirabolni, de az egyedül dolgozó alkalmazott megnyomta a néma riasztót, így a férfi zsákmány nélkül menekült el. Mindkét esetben éles lőfegyver volt nála, úgyhogy ha bebizonyosodik a bűnössége, akár 10 év börtönt is kaphat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér