Csodagúnya, ami sajnos kicsit büdös

2020 május 28., 14:09

„Ennél czélszerűbb és hálásabb portékája magyar embernek soha sem volt. Nem is lesz”

Nagyjából itt be is lehet fejezni ezt a cikket, Cserzy Mihály író 1906-ban összefoglalta a lényeget a subáról. Igaz, ekkor még nem tudhatta, hogy jön a pufimellény és a VIP-bedzs, de ezek még a trikolor gumikarkötővel sem ütik a legendás, mostanra sajnos kissé feledésbe merült magyar túlélőeszközt, a pusztai viselet svájci bicskáját, kombináltfogóját és szigszalagját. Az sem lenne meglepő, ha szkafander helyett subában lőnék fel az űrbe a második magyart.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.