Trump: Köszönöm, Trump elnök úr!

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

„D. C.-nek nem volt problémája tegnap este. Sok letartóztatás. Szép munkát végzett mindenki. Túlerő. Dominancia. Hasonlóképpen, Minneapolis nagyszerű volt (köszönöm, Trump elnök úr!).”

Ezt írta a Twitteren saját magának Donald Trump amerikai elnök.

Egy nappal korábban egyébként volt egy ilyen posztja is:

Fotó: realdonaldtrump/Twitter

Egy hete zajlanak a tiltakozások George Floyd megölése miatt, és a rendőri erőszak mellett a társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek is szerepet játszhatnak abban, hogy nem csillapodnak az indulatok.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó