Trump: Köszönöm, Trump elnök úr!

„D. C.-nek nem volt problémája tegnap este. Sok letartóztatás. Szép munkát végzett mindenki. Túlerő. Dominancia. Hasonlóképpen, Minneapolis nagyszerű volt (köszönöm, Trump elnök úr!).”

Ezt írta a Twitteren saját magának Donald Trump amerikai elnök.

Egy nappal korábban egyébként volt egy ilyen posztja is:

Fotó: realdonaldtrump/Twitter

Egy hete zajlanak a tiltakozások George Floyd megölése miatt, és a rendőri erőszak mellett a társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek is szerepet játszhatnak abban, hogy nem csillapodnak az indulatok.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó