Alig 21 ezer tanuló ment iskolába kedden

A 700 ezer általános és 500 ezer középiskolás tanuló közül mintegy 21 ezer jelent meg kedden a tankerületek fenntartásában lévő iskolákban, közölte a Népszavával a Klebelsberg Központ. 

A kormány két hete döntött az iskolák kinyitása júniusi kinyitása mellett, miközben a tanév végéig továbbra is a tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik az oktatás. Az intézményekben a tanulók felügyelete mellett egyéni vagy csoportos felzárkóztató foglalkozásokat lehet tartani. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér