Szijjártó is kapott egy aranyérmet Csányi Sándortól a kupadöntő után

magyar foci
2020 június 04., 06:35
comments 11

Valamiért Szijjártó Péter külügyminisztert kérte fel az MLSZ, hogy Csányi Sándor társaságában adja át az érmeket és a serleget a Magyar Kupa-döntő után (ahol a szociális távolságtartást annyira precízen nem sikerült betartani). A kormánytag duplán örülhetett, mert kedvenc csapata, a Honvéd győzött, 2-1-re verve a Mezőkövesdet.

Csányi és Szijjártó felváltva adták át az érmeket a játékosoknak és a stábtagoknak. Miután mindenki sorra került, ott maradt egy plusz érem Csányinál, amit aztán egy kézfogás után mosolyogva a miniszter nyakába akasztott.

link Forrás

Nagyjából az történt, ami az oroszországi világbajnokságon is, amikor a döntő után egy megmaradt, pluszban gyártott aranyérmet Putyin jelzésére egy nő a zsebébe rakott. Rakhatták volna persze Putyin nyakába is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.